Januarslanking

Januar og nytt år nærmer seg, og alt vi har kost oss med i desember, og resten av året, skal nå forbrennes. Treningssenterene fylles av nye kunder, som dessverre knapt holder ut måneden. Resten av året klager vi på at vi skulle ha trent, og burde spise mindre. Og desto nærmere vi kommer sommeren, høsten og vinteren igjen, sier vi; Tar det i Januar neste år. Vi skal tross alt kose oss litt og.

Er vi alt for forutsigbare?

1387285409sno-snoball-trening-kosthold-slanking-lope-latterkula-no-562x509

Jeg er helt enig i at vi skal kose oss, og er definitivt i overnevnte kategori. Men er vi for snille, eventuelt slemme, mot oss selv?

funny-spring-cartoon-winter-white-legs1

Det handler jo ikke om selve kiloene, og fassongen vår… men helsa. Man må ha den kroppen man har, og være den størrelsen man føler seg komfortabel i, men helsa, den er viktig for alle.

Burde vi kutte nyttårsforsettet, og heller ha et helårsforsett… om å gi oss selv en «bedre» kropp. Ikke nødvendigvis en slankere kropp, men en som er sterk nok og helsemessig bra nok til at vi kan være levende og sprudlende langt oppi åra? Det viktigste er jo å ha et sunt forhold til mat, og være i bevegelse. Holde ting så enkelt som mulig, så det er gjennomførbart.

Tusenvis av artikler sier dette. Råd fra ernæringseksperter og helsepersonell uttaler seg hvert eneste år, men klarer vi å gjennomføre det?

1701243398ondskap-vekt-bilde-slanking-latterkula-no-489x509

Hva om vi slår et slag for nyttikropp? Og tar rådene på alvor.

30 min med aktivitet hver dag. Alt fra å gå en tur, til å vaske hus, til mer intense treningsrunder.

Vi nyttihusdamene skal iallefall sette igang, og nå skal vi gjøre alvor utav det 😉

Hvordan er ståa hjemme hos deg?

img_4467e2bd2efb1

nyttihus.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *