Det hjalp dessverre ikke!

Da har jeg ihvertfall prøvd, bedt kundene som bor i nærheten om hjelp. Ønsker du butikk i bygda? Virker desverre ikke slik. Skal ha åpent i morgen også 12-15. Vet det kommer noen da. Men det hjelper ikke.  Så neste uke kommer til å gå med til å finne ut ferden videre. Nettbutikken har vært fantastisk. Dere rundt om i Norge har støttet opp med å handle, gi meg positive tilbakemeldinger og ros. SÅ NETTBUTIKKEN BESTÅR <3 den skal jeg jobbe med videre, ta vare på de kundene der og ta den ett steg videre. 14956497_1155516551193239_9170600376278385118_n

Er faktisk redd de fysiske butikkene, altså nisjebutikkene som ikke har en nettbutikk å støtte seg på forsvinner sakte med sikkert nå. Netthandelen er stadig økende, noe som da vil gå utover de små fine butikkene. Vi har ikke de samme marginene som kjedene har, og vi er nødt til å tjene penger på varene våre for å drifte. Slik er det med alt.

Noe jeg har lyst til å gjøre er å utvikle bloggen, skrive mere og påvirke. Skape reaksjoner som jeg håper fører til positive handlinger.

I tillegg jobbe enda mere mot styling av boliger, det brenner jeg skikkelig for, så egentlig er veien videre klar i hodet mitt. Men det tar litt tid å avvikle en butikk, så jeg må være tålmodig litt til.

TILBUDET PÅ 30% PÅ ALLE ORDINÆRE LAGERVARER FORTSETTER UT HELGA.

( ikke preorder og sko)

http://www.nyttihus.no

Uten dere kundene som har støttet meg de siste dagene hadde helga blitt tung, men sola skinner og jeg har sendt så mye fint til dere idag. 2 store paller, så jeg er evig takknemlig.

Stor klem Kate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *